Klicka i bild för att växla.
Klicka i bild för att växla.

Aktuellt

Önneredsterrassen
Dyrstensvägen är en parallell gata till Önnereds Hamnväg, som är det västra trafikstråket i stadsdelen Önnered. Trafikstråket leder till Önnereds Brygga med båthamn, fiskehamn och restaurang. Nära är terrasshusen med strålande utsikt över skärgård och båtliv.

Natur och kultur
Området omges av ett landskap med stort natur- och kulturvärde. Bebyggelsen är huvudsakligen villor och radhus. Fiskebåtar har hemmahamn här. I närheten finns hamnar för småbåtar, badvikar, friluftsområden och cykelbanor.

Närhet till service
Önneredsterrassen ligger c:a 15 km sydväst från Göteborgs centrum. Det är 3 km till Västra Frölunda centrum som är ett stort köpcentrum med banker, post, apotek, stort antal affärer av olika slag och försäkringskassa. Vi har nära till skolor, daghem, sjukvård och busshållplatsen intill föreningen med en förbindelse till Frölunda Torg och vidare till Göteborgs centrum. På Frölunda Torg finns det också en bussterminal med busslinjer och spårvagnshållplats. Det tar 30 min med buss till centrum från endera av våra två hållplatser.